Всички   живеем по законите на Вселената, за които сме писали

...
 Всички   живеем по законите на Вселената, за които сме писали
Коментари Харесай

Eзотерика: Само Вие можете да накарате Вселената да ви помогне. Не се колебайте!

   univers Всички   живеем по законите на Вселената, за които сме писали не един път. Всички те са уравновесени и са лесни за схващане. Това още един път потвърждава, че всяка фантазия може да бъде осъществена. За да създадем това са нужни само  малко познания и самочувствие.

Вселена и енергетика

Колкото по-висока е нашата сила, толкоз по-голям е шансът за успех  в любовта, в работата, във финансите и е по-лесно е да се усъвършенства здравето, да се излекува болест или изцяло да предотврати нейна поява.

Нашата аура може да бъде и ярка и тъмна, като чиста дървесина и въглища. Винаги е допустимо да се пречисти.

Съвети на екстрасензите за привличане на шанс

Има доста препоръки за повишение на енергийното поле.  Най-важните от тези препоръки ще ви оказват помощ да се върнете на верния път, посипан с единствено положителни хора, благосъстояния и положително въодушевление. Вселената не е належащо безусловно да се заставя  – просто следвайте някои препоръки:

Не акцентирайте цялото си внимание върху един проблем. Колкото повече проблеми решавате, толкоз по-добре ще управлявате живота си. По-често се разсейвайте от неотложните проблеми, като ги решавате автоматизирано. Ако нещо ви тормози, би трябвало да превключите незабавно.

Отървете се от неприятните мисли. Зли претекстове имат всички, само че естествените хора са в положение да ги блокират. Обществото и моралът са ни научили на верните неща, само че от време на време тези вековни привички блокират. Не търсете възмездие и не си позволявайте да мислите за другите неприятни неща.

Ако се опитате да се сдобрите с някой, който ви ненавижда, само че той е неотстъпчив, тогава прехвърлете цялата виновност върху неговите плещи. Но досега, до момента в който отхвърляте този диалог, вие ще сте много надалеч от шанса.

Задавайте верните въпроси. Винаги задавайте въпросите по този начин, че да разберете аргументите. Когато говорите с Вселената, изяснявайте по какъв начин да се измъкнете от сложни обстановки, по какъв начин да предотвратите настъпването им.

Това са на пръв взор обикновени и елементарни препоръки, само че те сигурно ще ви оказват помощ да преобразите живота си и да започнете да живеете вярно от  енергийна позиция. С течение на времето ще видите по какъв начин от какавида сте се трансформирали в пеперуда.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР